Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magunkról

 

A JÁTÉKFALVA Kft. játszótéri játékok, szabadtéri sporteszközök és kertépítészeti berendezések, bútorok forgalmazására, valamint játszóterek, parkok tervezésére és építésére alakult magyar vállalkozás.

A céget nagy elméleti és gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező, játszótér felülvizsgáló szakértői, faanyagvédelmi szakértői és faipari termékgyártási múlttal rendelkező faipari mérnökök alapították, akik a természetes faanyagból készült játszótéri eszközöket, sporteszközöket és kerti berendezéseket ajánlják elsődlegesen az érdeklődők figyelmébe. E mellett azonban a széles ajánlati skálán a fém és köteles játékok, valamint kerti bútorok is megtalálhatók az egyéb igények kielégítése céljából.

Cégünk jelmondata - JÁTSSZ SZABADON! - felszólítás és kérés is egyben a számítógépek, és a véget nem érő televíziós sorozatok korszakában a négy fal között élő gyermekek felé az egészséges életmódra. A szabadban, a játszótereken és sportpályákon végzett csoportos játék elősegíti a gyerekek testi és szellemi fejlődését. A különféle játékértékű és jellegű játszótéri eszközökön valamint sportberendezéseken megismerhetik és fejleszthetik saját képességeiket, szociális viselkedésüket és kockázatvállaló tulajdonságukat.

Célunk az, hogy mindenféle korú és mozgásigényű gyermek számára tudjunk szabadtéri játéklehetőséget ajánlani. Kínálatunkban figyelembe vesszük az építendő játszóterek elhelyezésének jellegzetességeit, a játszóterek látogatottságát és a rendelkezésre álló beruházási összeget illetve költségigényt is.

Minden játszótéri eszközhöz megépítjük a szabvány által előírt esési teret és ütéscsillapító aljzatot, továbbá kialakítjuk a játszóterek tájba illő környezetét, ahol a szülők is kikapcsolódhatnak csemetéikkel.

Az általunk forgalmazott játszótéri eszközök kivétel nélkül megfelelnek a legszigorúbb MSZ EN 1176:2008 szabványnak és a 78/2003. (XI. 27.) GKM rendeletnek, melyet a termékeink mellé adott TÜV tanúsítványok, szerelési útmutatók és karbantartási utasítások bizonyítanak.

Játszótéri eszközeinket felépítés után sem hagyjuk sorsára. Az általunk általánosan adott 5 év garancia, valamint a folyamatos karbantartás a játékterek hosszútávú fenntartását biztosítja.

Kérjük, válassza ki honlapunkról az ön ízlésének leginkább megfelelő termékrendszert. Bővebb információért keressen bennünket elérhetőségeinken és kérje termékkatalógusainkat!

 

                                                                                                       A cégvezetők

 

webpole